Faksimil Quo Vadis, "Jadi"  flyttet inn hos oss sommeren 2014. Hun er av rasen Schipperke og er oppdrette av Agneta Lindberg i Sverige. Jadi tok oss alle med storm. Hun er ei aktiv, morsom, bestemt og robust jente. Er veldig gjerne i full fart hele dagen, men vil oså ha kosestunder i fanget. Vi er sjarmert i senk av denne vesle jenta.

............................................................

 

 

Tell er en alaskan husky som vi overtok fra våre naboer og mine kolleger Eline Lihagen og Ole Sigleif Johansen (Team Tempo) sommeren 2014. Han var da 6 år gammel, hadde fått tyroxinproblemer og var ikke lenger en hund som kunne gå på A-spannet deres. Tell er en fantastisk lederhund og vi hadde nå muligheten til å få en hund som kunne lære opp noen av våre unge malamuter som ledere. Tell har slått seg godt til ro hos oss og virker til å trives med våre malamuter.

........................................................................

 

Ronja er født i januar 2013 og kom hit 3 mnd gammel. Hun er en blanding av engelsk setter og vorsteh. Hun har bygning og vesen som en engelsk setter, farge og pels som en strihåret vorsteh. Hun er  ei "løpsgal" jente, som forhåpentligvis en dag også vil fungere som jakthund. Hun elsker å være med i hundespannet og å være med løs på tur.

 

..............................................................................

Kaparvikens B-Terra kom til oss i  juni 2009. Hun er en Jãmthund, oppdretter er Øyvind Brenno, Gol.   Terra ble med en gang adoptert av  border terrieren Nova, som hadde valper da Terra flyttet inn. Terra trives også godt sammen med malamutene og er ei enkel, vennlig tispe, alltid full av godt humør. Sommeren 2010 var hun på sin første utstilling der hun fikk CK og ble BIR. Terra er  godkjent ettersøkshund. Det har blitt skutt 1-3 elger for henne hver høst. Hun har deltatt på en  løshundprøve med en 3 premie som resultat.

 

................................................................................

Ackers Freja  "Russi" er av rasen russisk støver. Vi hentet henne i Sverige 10 uker gammel sommeren 2006. Dette er en ny og ukjent rase for oss. Russi er et herlig  bekjentskap;  hun er ei robust, vennlig og morsom tispe. Og hun har tilpasset seg resten av flokken veldig greit.

Russi er stilt ut 3 ganger og har oppnådd : 3 x 1 kval, 2 x HP,  hun er HD-røntget FRI (B)

 

 

 

 

SV-00 Fjellvira's Brisk

(Elgkollen's Rapp x Hasti av Baardsheim)

Oppdretter: Anker Majormoen, Nesbyen

1999 -  2009

Stilt ut 8 ganger; 4 x ck, 2 x cacib, 1 x res.cacib

2 pr bandhundprøve

 

 

 

 

Tilbake til hovedsiden